12 t/m 14 juli 2024

Weteringpark, Alphen a/d Rijn

359034509 315674474126896 4759947782380074677 n smal

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Stel dan uw vraag via email info@buurtcampingalphen.nl en beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Voor wie is de buurtcamping Weteringpark?
Voor alle omwonenenden in de regio van het Weteringpark Alphen aan den Rijn van alle leeftijden. U kunt meedoen als deelnemer en kamperen, maar ook als vrijwilliger om de buurtcamping tot een succes te maken.
Is de buurtcamping vrij toegangkelijk?

Natuurlijk zijn bezoekers welkom en vrij om te komen kijken. Bij deelname aan de activiteiten en/of gebruik van onze faciliteiten dient u zich te registreren en een kaartje te kopen.

Waarvoor moet ik een kaartje kopen?

Voor in bijdrage in alle kosten zoals koffie, thee, limonade, de BBQ, vergunningen, alle facilitaire voorzieningen en diensten dient u een kaartje online te kopen of bij de receptie. U kunt kiezen uit kampeer-kaartjes met overnachting (=deelname incl. tent-plek(ken)) voor 3 dagen, of een dag- of weekend-pas voor deelname zonder overnachtingen. Komt u alleen kijken, dan is een kaartje dus niet nodig. Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis, maar dienen wel geregistreerd te zijn.

Wat als ik een kaartje niet kan betalen, maar wel mee wil doen?

De buurtcamping moet voor iedereen toegangkelijk zijn, ook als je een kleine beurs hebt. Behoort u tot deze groep? Dan kunt u dit aangeven bij het bestellen van uw kaartje en is er een sterk gereduceerd tarief. Of wordt vrijwilliger en help mee de buurtcamping te organiseren.

Wat is het activiteiten programma en/of kan ik daaraan bijdragen?

We maken ons programma graag zo veelzijdig mogelijk, voor iedereen en elke leeftijd. Heeft u een idee, bijdrage of suggestie voor het activiteiten programma? Neem dan contact met de buurtcamping beheerders op.

Zijn huisdieren toegestaan binnen het campinggebied?
Wij houden van huisdieren, maar ze zijn helaas niet toegestaan op het campinggebied.

Kan ik nog gebruik maken van het voetbalveld en de speeltoestellen?

Tijdens de buurtcamping zijn het grasveld, voetbalveld en speeltoestellen onderdeel van de buurtcamping. Het voetbalveld is niet beschikbaar, maar de speeltoestellen kunnen overdag voor iedereen vrij worden gebruikt. Tijdens de nachturen (22.00 tot 08.00 uur) is het camping terrein niet toegankelijk voor niet-kampeerders.

Kan ik overnachten met een busje, caravan, camper of vouwwagen?

Helaas mag het terrein niet met een voertuig worden bereden. Uitsluitend overnachten in een tent is mogelijk. Partyttenten zijn NIET geschikt als slaapvoorziening. Heeft u zelf geen tent en kunt u er geen lenen? Neem dan contact op met de camping beheerders, mogelijk hebben zij nog een leen-tent voor u.

Kunnen kinderen zelfstandig deelnemen en/of overnachten?

Kinderen tot en met 16 jaar moeten onder toezicht van minimaal een volwassenen staan. Alle deelnemers van alle leeftijden moeten aangemeld/geregistreerd staan om te kunnen deelnemen.

Wat neem ik (minimaal) zelf mee?

Minimaal heb je een eigen tentje, slaapmatje of luchtbed, deken of slaapzak, toiletspulletjes, kleding (voor warm/koud/regen/zonnig-weer), bord, bestek, beker, zaklamp, evt. medicatie en je goede humeur meegenomen.

Welk voorzieningen zijn er?

We zorgen dat er toiletvoorzieningen aanwezig zijn en (af)wasplaatsen met warm en koud water. In de centrale tent staan tafels en banken. Onze keuken-tent is NIET bedoeld voor deelnemers, maar hier kunnen we bijv. wel noodzakelijke medicijnen koel bewaren.

Is eten en drinken inclusief?

Drinkwater, koffie, thee en limonade is overdag onbeperkt beschikbaar en ook de BBQ (op zaterdagavond) wordt compleet verzorgt voor onze deelnemers met een kaartje. Ontbijt en lunch hopen we via onze sponsoren te kunnen verstrekken, maar ga er vooralsnog vanuit dat je dit zelf mee moet nemen. Neem zelf een bord, beker en bestek mee! Heeft u een allergie? Zorg dan zelf voor alternatieven.

Is er overlast?

We proberen rekening te houden met iedereen en zorgen voor toezicht overdag en 's nachts om de orde te bewaren. Vanaf 23.00 uur is het stil op de camping. Onze kampeerders zijn buurtbewoners en komen dus vooral lopend of op de fiets, extra parkeer problemen zijn dus niet te verwachten. Na de buurtcamping laten we het terrein weer netjes achter zoals het was. Heeft u toch overlast? Kom dan naar een van de campingbeheerders of email naar info@buurtcampingalphen.nl.

Ik wil graag sponsoren of een financiële bijdrage leveren aan dit leuke sociale initiatief! Kan dat?

Neem dan even contact met de beheerders op, zodat wij uw bijdrage, donatie of gift op de juiste wijze in ontvangst kunnen nemen en u ook persoonlijk kunnen bedanken!

Zijn er algemene voorwaarden?

Deelname aan de buurtcamping is volledig op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan bezittingen van bezoekers. De volledige algemene voorwaarden zijn via deze link te vinden.

DeBuurtCamping2

Leer je buurtgenoten beter kennen door met elkaar gezellig een weekend te kamperen in ons eigen Weteringpark.

Contact

Algemeen
info@buurtcampingalphen.nl

Productie / planning / financiën / logistiek
diederik@buurtcampingalphen.nl

PR / communicatie / programma
linde@buurtcampingalphen.nl

Relatie management
loes@buurtcampingalphen.nl

Vrijwilligers / programma
jeanette@buurtcampingalphen.nl

© 2024 De Buurtcamping Alphen aan den Rijn Weteringpark